fbpx
 

Col·laboradors

col·laboren habitualment amb nosaltres...

 MAICA CASTILLA

Professora de Ioga

La Maica, col·labora amb nossaltres en las classes de Ioga Terapèutic i Vinyasa. Podeu accedir als horaris complerts en aquest enllaç.

 

L’expressió corporal sempre ha estat per mi vinculada al equilibri dins la meva vida. Com alumna i professora he practicat diferents modalitats i disciplines fins arribar al ioga, el qual em porta a la connexió i obertura entre el cos físic i emocional, aportant-me benestar i enriquint la vida en tots els sentis.

 

Ara continuo el camí amb la comprensió que em dóna el ioga compartint la seva essència amb tu.

Verónica Parro -400

VERÓNICA PARRO

Instructora de Ioga per a l’embaràs i criança

La Verònica, col·labora amb nossaltres en las classes de Ioga Mares i Nadons.. Podeu accedir als horaris complerts en aquest enllaç.

 

Mare de tres fills, Instructora de iIoga per a l’embaràs i criança, Doula postpart i Aassessora de lactància. La meva mirada és integradora, de respecte cap als processos individuals, reconeixent la confiança, l’amor i la saviesa que estan dins nostre, com a mitjà per transitar un camí més conscient, i viure aquesta etapa única des de la presència i la plenitud.

 

Actualment m’estic formant com a terapeuta gestàltica, ja que el ioga i la Gestalt són dos pilars en la meva maternitat.

SARAH LARIOS

Mestre d’Educació Física i Ioga Infantil

La Sarah, col·labora amb nossaltres en las classes de Ioga Nens i Nenes. i en els Tallers de Ioga en Família. Podeu accedir als horaris complerts en aquest enllaç.

 

Sóc Sarah Larios i actualment em dedico a ensenyar Ioga i activitats físiques als més petits i les seves famílies. M’apassionen els nens i tot el seu món. Com, de les petites coses poden sortir grans èxits i aventures, per això vaig crear “Nan Feliç” on publico idees, materials i bibliografia pels pares, educadors i famílies.

 

Actualment, després d’un any de preparatius em dedico al meu propi Projecte Educatiu, Petits Yoguis, que promet innovar i col·laborar amb l’educació infantil mitjançant molts jocs, diversió i alegria.

JOSEP MUÑOZ

Mestre de Qi Gong

En Josep, col·labora amb nossaltres en las classes de Chi Kung. Podeu accedir als horaris complerts en aquest enllaç.

 

Professor de Qi Gong des de 1998. En l’actualitat imparteixo cursos de formació de Qigong per a la salut i Digitopuntura a Barcelona, ​​així com tallers i seminaris per presentar i difondre “Qigong Cor del Tao” en diferents llocs de la geografia espanyola.

 

Autor de diversos llibres: – “Qigong per regular òrgans i emocions” – “Qigong cor del Tao, un camí cap a la salut emocional” – “Qigong per a la salut, fonaments de la pràctica energètica”

LAURA GARCÍA

MusicoTerapeuta

La Laura col·labora en diversos tallers i en els grups de creixement personal com a MusicoTerapeuta.

 

Nodrint la meva llavor día a día per poder crèixer. “Tot gran arbre va ser llavor.” Em considero una apassionada de la vida en continu aprenentatge, amb moltes ganes de fer petits canvis en la societat i en les persones, i poder ajudar-les en el seu procès i despertar a la vida.

 

Actualment, realitzo sessions de Musicoterapia, Reiki amb banys sonors i classes d´ anglès als petits. Tot i que les meves arrels venen de Cienciès Empresarials, sempre m´ha apassionat la música, la dansa, el yoga, la espiritualitat, les olors, la natura, les emocions, com entrar dins d´un mateix i aprendre a gestionar-ho, tot un camí!

 

He realitzat el Master en Musicoterapia realitzat en la Universitat de Girona, Model de musicoterapia Comunicació No Verbal Benenzon nivel I. Acompayament emocional, facilitadora de cercles de percussió formació amb Arthur Hull, Mindfulness, Mediació Humanista per resoldre conflictes en les relacions, Reiki i Essencies Florals de Findhorn avalat pel Institut Nacional de Reiki.
Actualment estudiant Educació Infantil i Professora de Ioga per a nens i adolescents.