fbpx
ACOLLINT VIDA
Curs de preparació al naixement del nadó

Acollint Vida és un curs de preparació al naixement del nadó on obrim un espai per compartir i reflexionar sobre un dels processos vitals més important per a la dona—l’EMBARÀS, PART i POST-PART—, posant atenció tant a la mirada de la figura materna com a la de la figura paterna.

 

El curs està pensat per gaudir en companyia de la parella, o la persona que estarà al teu costat durant aquesta etapa tant significativa, afavorint la comunicació, la complicitat i la implicació des del primer moment.

 

S’aborden aspectes teòrics i dinàmiques pràctiques i d’interès per a la parella i relacionades amb la cura de la mare i del nadó, la preparació pel moment del part, la lactància materna i la posterior criança.

Acompanyant l’embaràs i preparant el part  

Amb l’embaràs inicies una de les etapes més important de la teva vida: SER MARE. Un moment desafiant i excitant durant el qual experimentes una transformació profunda no només a nivell físic i fisiològic, sinó també a nivell sensorial, emocional, mental i espiritual.

Cuidant a la mare: Autocura Femenina i Massatge Nuad Thai

Obtindràs eines perquè puguis desenvolupar i potenciar la capacitat d’autocura, tant durant l’embaràs com durant el postpart.

 

Aprendreu a tenir un espai en parella on el company/a cuidi de tu i es prepari, al mateix temps, per cuidar al ser que està per venir. no només a nivell físic i fisiològic, sinó també a nivell sensorial, emocional, mental i espiritual.

Post-Part i Criança: L’arribada a casa.

A aquesta etapa no se li dóna la importància que mereix centrant-se més l’atenció en el part com el gran protagonista.

 

Tenir més informació i recursos per aquesta etapa et permet a tu i la teva parella viure i experimentar el postpart i la criança del vostre nadó de manera més saludable i respectuosa. no només a nivell físic i fisiològic, sinó també a nivell sensorial, emocional, mental i espiritual.

Properes Dates
 • AL NOSTRE ESPAI.

 • Disposem d’un cap de setmana al mes per realitzar el curs tant si sou una parella,  dos o més.

   

  Les dades actuals disponibles son:

   

     ❀  29 y 30 de Desembre del 2018      ❀  19 y 20 de Gener del 2019      ❀  23 y 24 de Febrer del 2019

     ❀  23 y 24 de Març del 2019      ❀  27 y 28 de Abril del 2019      ❀  25 y 26 de Maig del 2019

     ❀  15 y 16 de Juny del 2019      ❀  27 y 28 de Juliol del 2019

   

  El format es de cap de setmana, començant Dissabte de 10:00 a 18:00 i Diumenge de 10:00 a 14:00.

   

  Si vols més informació deixa les teves dades a través del formulari o cantacta directament amb nosaltres. T’ho farem fàcil!!

Tens interès en el curs?
Estarem encantats en informar-te: