fbpx
 

Acompanyament a la Maternitat

Embaràs, Part i Postpart

“En sentir-te més en harmonia amb tu mateixa i amb les forces naturals de l’entorn, el teu cos i la teva ànima

es nodriran pel seu poder d’atorgar vida, i aquesta energia es la que transmetràs al teu fill”

(Janet Balaskas)

 

Alguna d’aquestes situacions ET RESULTEN FAMILIARS ?….

 

 

Estic embarassada i m'encantaria gaudir de momentets per a mi: descansar, desconnectar i sentir al meu nadó. Malgrat això, em costa trencar la voràgine que impliquen les rutines: treball, família, parella ... Acabo el dia sense forces ... sense energia!

Hi ha tanta informació sobre embaràs i part ... que em sento perduda! M'encantaria que algú m’orientés amb articles, llibres, blocs de qualitat que fossin acords amb la meva manera de veure la vida i viure la maternitat.

A mesura que avança el meu embaràs i es va acostant el moment del part ... m‘envaeixen cada vegada més els DUBTES i la POR:

 

Anirà tot bé?
Seré capaç de parir?
Tindré algú al meu costat que em cuidi i m’orienti?
Quan tingui al nadó entre els meus braços, seré capaç de donar-li el que necessita?
Seré una bona mare?

 

 

Vull donar a llum en un ambient segur, respectuós, fiable i amorós, però… On?

Ja tinc al nadó entre els meus braços… I ara què?

Em sento cansada i m'envaeix una sensació de tristesa i solitud

Tot s’em fa un món!

No sabia que això de la maternitat fos tan esclau i sacrificat!

El nadó està mamant bé? Tinc prou llet? Per què em fa mal tant?

Necessito que algú em guiï en la criança del meu nadó

 

… Si és així… Llavors deixa que t’expliqui sobre els meus SERVEIS de DOULA

EMBARÀS

Amb l'embaràs inicies una de les etapes més importants de la teva vida: SER MARE
Per primer cop descobreixes la teva CAPACITAT INSTINTIVA per CREAR, DONAR A LLUM i ALLETAR a un BEBÈ

És un moment desafiant i excitant durant el qual experimentes una transformació profunda no només a nivell corporal, sinó també sensorial, emocional, mental i energètic. Els canvis que experimentes durant l’embaràs es posen en marxa gràcies a uns missatgers químics anomenats hormones que juguen un paper dinàmic per mantenir les condicions adequades i en nodrir i sustentar al teu nadó i en preparar l’úter per al part.

 

QUÈ t’OFEREIXO ?

 

Com a DOULA et PROPOSO un acompanyament perquè visquis i experimentis el teu embaràs de manera plena. T’acompanyo des del respecte, l'empatia, l'amor i l'entrega amb la meva presència i la meva escolta. Resoldré, també al costat de la teva parella, dubtes i qüestions que vagin sorgint oferint-te tota la informació que necessitis per prendre decisions confiant en tu mateixa, lliure de pors i inseguretats. També t’acompanyo a les visites mèdiques, si així ho desitges, i en els preparatius necessaris per al moment del part.

A més, com a PROFESSORA de IOGA PUC OFERIR-TE, mitjançant sessions privades i personalitzades, eines i tècniques per a millorar la teva condició física augmentant l'elasticitat del to muscular pelvià, millorar les dolències de la teva esquena ... Practicar relaxacions, meditacions i respiracions guiades per reforçar la teva autoestima i confiança en tu mateixa per al moment del part, per canalitzar i comprendre les teves emocions i les teves pors, creant un vincle harmònic entre el teu nadó i tu.

 

COM HO FAIG ?

 

En Sessions per Skype

En Sessions Presencials

PART

POSTPART

Tant si has triat un part a casa com a l’hospital, natural o amb epidural o cesària, el dia del part:

Et PROPORCIONO TÈCNIQUES de RESPIRACIÓ, de RELAXACIÓ, MASSATGES i POSICIONS PER AFAVORIR el TREBALL de PART.

Et BRINDO el meu SUPORT EMOCIONAL i LOGÍSTIC, en col·laboració amb el personal mèdic i la teva família.

La meva missió és GARANTIR-TE, en TOT MOMENT, un ENTORN ÍNTIM i CÀLID en el qual es respiri harmonia i cooperació.

 

Sabies que hi ha estudis que han demostrat que el suport emocional de la Doula a la família té beneficis durant el part?

 

Redueix en un 50% la pràctica de cesàries
Redueix en un 40% l’ús de fòrceps
Disminueix en un 60% l‘ús d’epidural
Disminueix en un 25% el temps dels parts

És important ser realista i saber per endavant que la maternitat no està exempta de DIFICULTATS: nits sense dormir, cansament, sensació de soledat, dubtes sobre si ho estàs fent bé … A més, la lactància materna requereix temps, paciència, dedicació i intimitat.

 

No obstant això, la satisfacció i felicitat que sents en aquests moments especials quan el teu nadó et mira i et somriu… Val la pena.

 

QUÈ t’APORTO com a Doula ?

 

Puc ajudar-te a RESOLDRE les DIFICULTATS que vagin sorgint amb la LACTÀNCIA i si necessites suport extra amb les tasques domèstiques o cuidar el teu nadó perquè puguis gaudir d'uns moments per a tu o simplement descansar ...

Com a Doula i també com a mare de dos nens t’aporto els meus CONEIXEMENTS i la meva EXPERIÈNCIA durant el postpart i la criança. Et BRINDO la meva PRESÈNCIA i la meva CAPACITAT d' ESCOLTA.

 

Compta amb mi !!

 

COM HO FAIG ?

En Sessions per Skype

En Sessions Presencials

ACOLLINT VIDA
Curs de preparació al naixement del nadó

Acollint Vida és un curs de preparació al naixement del nadó on obrim un espai per compartir i reflexionar sobre un dels processos vitals més important per a la dona—l’EMBARÀS, PART i POST-PART—, posant atenció tant a la mirada de la figura materna com a la de la figura paterna.

 

El curs està pensat per gaudir en companyia de la parella, o la persona que estarà al teu costat durant aquesta etapa tant significativa, afavorint la comunicació, la complicitat i la implicació des del primer moment.

 

S’aborden aspectes teòrics i dinàmiques pràctiques i d’interès per a la parella i relacionades amb la cura de la mare i del nadó, la preparació pel moment del part, la lactància materna i la posterior criança.