fbpx
Miriam Piñero

Facilitadors

Miriam Piñero
Telèfon
690 996 702
Email
miriam@retrobarte.com
Pàgina Web
https://www.retrobarte.com/nosaltres/

Altres Facilitadors

Espai ReTroBarTe

Ubicació

Espai ReTroBarTe
Santa Llúcia, 11, 08490 Tordera

+ Info.

Read More
QR Code

Data

29 des. 2018

Aportació

Consultar

Activitats

CURSOS,
PER PARELLES

Acollint Vida

CURS DE PREPARACIÓ PEL NAIXEMENT DEL NADÓ.

Acollint Vida és un curs de preparació al naixement del nadó on obrim un espai per compartir i reflexionar sobre un dels processos vitals més importants per a la dona —el embaràs, el part i el post-part—, posant atenció tant a la mirada de la figura materna com a la de la figura paterna.

El curs, està pensat per gaudir en companyia de la parella o la persona que estarà al teu costat durant aquesta etapa tan significativa, afavorint la comunicació, la complicitat i la implicació des del primer moment.

L’estructura del curs està constituïda en tres apartats fonamentals —Acompanyant l’embaràs i preparant el part, Cuidant a la mare, i Post-Part i Criança— amb els quals abordem aspectes tant teòrics com pràctics, mitjançant la realització de dinàmiques d’interès per a la parella, relacionades amb la cura de la mare i el nadó, la preparació per al moment del part, la lactància materna i la posterior criança.


 DISSABTE de 10 a 20:00 hores i DIUMENGE de 10:00 a 15:00


 

FACILITAT PER:

Miriam Piñero

Doula i Mestra de Ioga 

Sergi Pascual

Terapeuta Gestalt i Massatge Tailandès

>>> Aforament  limitat, cal fer reserva prèvia <<<

Truca al  625 843 740 (Sergi),  690 996 702 (Miriam)  o  escriu a hola@retrobarte.com per a més informació e inscipcions.