fbpx
 

Estils de Ioga

...adaptable a tu.

Ioga Integral.

El Ioga Integral és la fusió de tots els iogues essencials. Entén l’ésser humà com un tot (cos, ment, emoció i ànima). És per això, que les classes estan orientades cap a la Consciència corporal, mental i espiritual.

 

L’estructura d’una classe de Ioga Integral consta d’un treball orientat a la mobilització del cos físic mitjançant danses i/o mobilitzacions i la pràctica de postures o àsanes. Ens centrem també en el cos emocional practicant respiracions dirigides i relaxacions. I, per últim, el cos mental amb meditacions i visualitzacions.

 

En definitiva, una pràctica completa que et permet obtenir major consciència del teu espai interior.

Chandra Ioga.

Ioga específic per la Dona: creatiu, actiu i vital que et desperta i et connecta amb la pròpia saviesa femenina, re-equilibrant Cos, Ment i Ànima.

 

Igual que en el Ioga Integral, treballem el cos físic, emocional i mental amb la particularitat de que aprofundim en els centres energètics vitals de la dona el que permet dur a terme una pràctica profunda que millora aspectes ginecològics, hormonals, físics i emocionals que moltes dones experimenten i viuen actualment.

Ioga Terapèutic.

En parlar de Ioga Terapèutic faig referència a una PRÀCTICA ADAPTABLE i ACCESSIBLE a les pròpies necessitats i capacitats. Una pràctica orientada a equilibrar i harmonitzar la teva salut a nivell físic, emocional, mental i energètic.

 

DIRIGIT A tota persona, practicant o no de Ioga:

 

– Amb algun tipus de lesió, molèstia o limitació física.

– Que estigui passant per una etapa de depressió, ansietat o estrès.

– Dificultats per conciliar el son, Intoleràncies alimentàries.

– Molt recomanable, com a pràctica complementària, si estàs en procés terapèutic doncs el treball corporal t’ajuda a obrir la musculatura i a desbloquejar les emocions.

Ioga i Cicle Menstrual.

Dirigit a tota dona menstruant, practicant o no de ioga:

 

Que durant el seu Cicle Menstrual experimenta malalties físiques, regla irregular, dolors d’esquena, fatiga, irritabilitat, ansietat, depressió, migranyes, marejos … Vivint de manera negativa el seu propi cicle, desitjant fins i tot suprimir-lo perquè no interferís en el seu dia a dia.

 

I també a dones:

 

Que senten el seu Cicle Menstrual com l’essència de la seva naturalesa femenina i, per tant, volen aprofundir en el mateix a través de la senda del Ioga.

Vinyasa Ioga.

Ioga dinàmic que coordina moviment i respiració entrellaçant les postures o àsanes.

 

Aquest estil de ioga genera amb rapidesa calor intern, afavorint l’escalfament muscular i l’eliminació de toxines.

 

Amb la pràctica regular s’agafa força muscular i flexibilitat.

Ioga Embarassades.

La pràctica regular de ioga és especialment recomanable durant l’embaràs, el teu nadó aprèn de la riquesa i varietat de les seves experiències al ventre: el so de la teva veu, els teus moviments, pensaments, sensacions … Els vostres ritmes corporals estan sincronitzats!

 

Portar un ésser al món és un ESFORÇ físic immens i un gran REPTE emocional. Una etapa en què experimentes una important transició en la teva vida: de DONA a MARE.

 

El Ioga t’ajuda a confiar en la teva força interior portant-te a acceptar i a deixar-te portar pel que succeeixi en el moment del part i canviarà profundament la teva percepció del dolor, de manera que sigui acceptable i tolerable.

Ioga per mares i nadons.

La teva vida es transforma amb l’arribada del teu nadó. L’experiència de donar a llum requereix una nova integració del teu benestar físic, emocional, mental i espiritual, de manera que els moviment suaus del Ioga en companyia del teu nadó poden ajudar-te, gradualment i de forma segura, no només a recuperar la teva figura i to muscular, sinó a connectar amb la teva força interior i la teva feminitat.

Ioga en família.

Un espai per compartir en família la relaxació, els jocs i la diversió, en un ambient diferent de la llar. Jocs en comú, postures físiques compartides, ens ajuden a establir una relació diferent i plena amb els nostres fills. La professora i el grup, tots junts gaudim d’un nou espai i d’un moment per retrobar-nos amb el que som: nens.

Ioga per nenes i nens.

Espai per apropar els beneficis del ioga als més petits, amb nenes i nens de 7-12 anys on cada nen/a experimenta i aprèn com es mou el seu cos a partir de postures corporals, tècniques de respiració i relaxació, contes, jocs d’expressió corporal i en grup.