fbpx
 

‘La Cerrada’, segellant vivències

Ritual pel post part

Pràctica ancestral mexicana que acompanya a la dona a concloure una etapa vital com l’embaràs i el part. Un ritual que convida a “tancar” els tres grans diafragmes corporals (crani, caixa toràcica i pelvis) i els tres centres energètics vitals (Sahasrara, Anahata i Swadisthana).

 

El propòsit d’aquest ritual és acompanyar la dona al retorn del seu centre, el seu eix, la seva estructura. La dona abraça la gran obertura física, emocional i espiritual que ha suposat l’embaràs i el part com a ritual de pas cap a la Maternitat, segellant i integrant les vivències.

 

Un preciós regal per a la dona en el qual se li concedeix un espai d’intimitat, recolliment, quietud i assossec on recollir les experiències d’aquest moment vital que ha sigut l’embaràs, el part i el post part. Un espai on sentir-se escoltada, cuidada i acompanyada.

 

La Cerrada es pot realitzar des de les primeres setmanes del post part i al llarg del primer any de criança. O quan la dona així ho senti o ho necessiti.

 

Té una durada de 2 o 3 hores segons les necessitats de la dona. Entre les dues personalitzarem la sessió amb aquelles propostes i peticions que la dona necessiti en el moment present.

 

Un Ritual de celebració on abraçar el Femení, abraçar la Maternitat.