fbpx
Retrobarte | La Llavor
16444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16444,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Retrobar-te és un projecte comú de parella, de vida. Una llavor que va ser plantada l’any 2010, en una etapa on ens qüestionàvem com a persones, com a pare i mare, com a parella. Conscients de les nostres carencies, cadascun va decidir començar un treball de transformació personal; Miriam a través de la senda del Ioga i l’Acompanyament a la Maternitat i Sergi a través de la Gestalt i el Massatge Tailandès

 

Retrobar-te és la suma de dos camins, dos anhels, dues vivències, dues maneres específiques de veure, sentir i viure la vida. Dues energies diferents, la masculina i la femenina, que van desitjar un dia deixar de lluitar per a complementar-se, per sumar.

 

Retrobar-te implica esforç, voluntat, anhel, desig i motivació. També recolliment, tendresa, amor i compassió.

 

Retrobar-te és una trobada amb un mateix, amb les pròpies llums i ombres, i amb l’altre, en la relació, entre el tu i el jo, entre el pare/mare i el fill/filla.

 

Des d’aquí, la nostra motivació, en definitiva, la nostra missió de vida, és compartir des de la pròpia experiència i el nostre aprenentatge per posar-ho al servei de l’home i la dona, el pare i la mare, al servei de la parella.

 

Retrobar-te és un camí de trobada amb la vida, amb la realitat, amb el que està succeint en aquest instant. Retrobar-te és la resignificació de l’experiència viscuda.

retrobarte inici inicio yoga gestalt ioga