fbpx
 

Massatge Tailandès a Embarassades

Per què un Massatge Tailandès?

Són moltes i molt diverses les raons per les quals rebre un massatge tailandès és beneficiós per a la salut. Des raons més àmplies com la sensació de pau i assossec que se sent en finalitzar una sessió i que incideixen en un millor equilibri físic, mental i emocional, fins raons més concretes com el tractament de dolors articulars o musculars millorant la flexibilitat de músculs lligaments, tendons i fàscies.

 

El Massatge Tailandès, a diferència dels massatges convencionals, es realitza de cos sencer, sense necessitat de desvestir-se i en un futon per comoditat de la futura mare. Un futon és el matalàs tradicional japonés i permet, al realitzar-se el massatge en el sòl, que el terapeuta utilitzi el propi pes corporal per realitzar una varietat de pressions, acupresiones i estiraments amb la finalitat de que la mare es relaxi profundament tot ampliant la respiració i afluixant les tensions musculars.

 

Sent tan diverses les raons, i tan complet el massatge, pots arribar a preguntar-te per què vull o necessito jo un massatge tailandès? Crec que, independentment de les raons òbvies i que el cos no pararà d’assenyalar fins que li prestem l’atenció que requereix, una de les respostes que mai ens donem és “per tenir un moment de silenci, gaudir d’un moment de descans, d’una parada en el camí mentre em permeto estar amb mi”.

Com és el Massatge Tailandès per embarassades?

El Massatge Tailandès per a Embarassades combina un massatge descontracturant, que ajuda a descarregar la tensió en cames, braços, esquena, espatlles i coll; massatge circulatori, que afavoreix l’eliminació de líquids i alleuja la inflamació, treballant especialment en peus i cames; i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 

El massatge està especialment recomanat, a partir del tercer mes de gestació, per a tractar problemes de son, retenció de líquids, dolors a la zona lumbar i a la zona alta de l’esquena.

 

També és aconsellable per regular els estats emocionals, reduir l’estrès i treballar la consciència corporal i el relax necessari per al moment del part.

 

Una sessió de Massatge Tailandès per a Embarassades propicia una connexió profunda entre la mare i l’ésser que està per néixer, afavorint el vincle entre els dos de forma harmònica i respectuosa i proporcionant un espai de temps d’assossec, calma profunda i cura beneficiós tant per a la mare com per al nadó.

 

Si bé, la freqüència ideal per rebre el massatge és d’una vegada per setmana o cada 15 dies, tenim una tarifa específica que combina un massatge mensual d’hora i mitja amb classes regulars de ioga per embarassades; la combinació perfecta per mantenir la flexibilitat de tot l’organisme durant l’embaràs i potenciar el suport pels dolors lumbars, la relaxació de la musculatura, i la reducció de la inflor de les cames ajudant a eliminar líquids.

Terapeutes:

Sergi Pascual.

Terapeuta Gestalt i Massatge Tailandès.

Si desitgeu  més informació o concertar una visita cal que truqueu a: 

 

625 843 740 (Sergi)

 

o envieu un correu electrònic a:

 

hola@retrobarte.com

El que diuen...