fbpx
 

 SERGI PASCUAL

Terapeuta Gestalt i Thai Massage

Avui dia, ser home és un misteri i ser pare una oportunitat de creixement. Vinculat a les noves tecnologies des dels vint anys, decideixo començar una nova etapa endinsant-me en l’Acompanyament Terapèutic Gestàltic. Durant el procés personal i formatiu realitzo una revisió del significat de ser home i pare, descobrint un nou lloc des del qual relacionar-me. Fruït d’aquest, m’endinso en la dinamització de Grups d’Homes i l’Acompanyament Terapèutic a homes en el seu procés de creixement personal vinculat al fet de ser pare.

 

Format en Teràpia Gestalt per Natatxa Molina i Ramon Ballester a l’Escola Gestalt de Girona. Format en Treball Corporal Integratiu per Luís Carbajal a l’Escola Gestalt de Girona.  Post-grau en clínica Gestàltica  a l’Escola Gestalt de Girona i en procés dins del programa de psicoteràpia integrativa SAT de la Fundació Claudio Naranjo.

 

De jove, vaig estar durant anys involucrat en diferents treballs d’expressió corporal amb Cristina Pérez (Dansa Butoh), Olga Tragant (Dansa Contemporània), Sonia Gòmez (Dansa Release i Contact) i Mònica Extremiana amb els seus paisatges humans. També vaig formar part dels Tallers d’Escriptura Creativa que realitzava Mònica Cano a Barcelona. Tot plegat, ho he anat incorporant com a eines d’acompanyament en el procés de creixement personal.

 

He realitzat diversos retirs de creixement personal i consciència amb Albert Rams, Paco Peñarrubia i Soma (Escola Witryh de Navarra) i rebut acompanyament d’Ernest Rosell, Arterapeuta de l’Escola d’Arteràpia del Mediterrani i actualment en procés amb Natatxa Molina, Directora de l’Escola Gestalt de Girona.

 

Format en Massatge Thai a l’Escola Shivatai de Barcelona; fruït d’una recerca personal d’incorporació del cós dins de les sessions terapèutiques i en Teràpia de Parella Model Integrador per Asunta de Hormaechea.

 MIRIAM PIÑERO, Daira

Professora de Ioga i Doula

La maternitat, tota una aventura que es va iniciar fa 11 anys, em va permetre obrir els ulls, endinsar-me cap a una realitat més pura, més autèntica, conscient i amorosa. Això, em va apropar a la ciència del Ioga i a sentir la necessitat d’acompanyar altres mares en el seu ritu de pas cap a la maternitat.

 

Vaig cursar la formació de Doula al Centre Marenostrum (Barcelona) per donar suport a altres dones per a que rebin l’amor, el temps, l’espai i la confiança que necessiten per preparar-se emocional i espiritualment per al naixement del seu bebè i la Maternitat. Formada en Aromaterapia per a Embarassades, Mares i Nadons (Instituto E.S.B. de Barcelona).

 

La senda espiritual la vaig iniciar de la mà del meu mestre, Soma, en l’Escola de Ioga Eseni Witryh (Navarra) on vaig cursar una formació de Hatha Ioga, Dansa Ioga i Ioga Terapèutic. Nivell Reiki III. Ioga per a Nens i Nenes. Un camí profund, ple de sorpreses i que avui dia és la meva forma de viure i experimentar la vida.

 

Fruit de la meva vivència amb la Dansa Ioga, que em va donar la base per viure l’entusiasme corporal, vaig formar-me més tard en Treball Corporal Integratiu a l’Escola Gestalt (Girona). Una experiència divertida i inolvidable on el meu professor, en Luís Carbajal, em va mostrar la bellesa de la consciencia corporal, del ritme i del deixar anar a través de la música.

 

El recull de la meva propia vivencia i experiencia acompanyant a dones amb diferents dolències físiques i en moments vitals diferents, m’ha permès adonar-me que moltes de nosaltres, en un moment de la nostra vida, ens hem trobat davant d’un encreuament de camins dels quals mai abans ens havien parlat. Camins marcats per patrons molt estrets, poc flexibles i, en ocasions, inservibles. Fruit de tot això, actualment acompanyo a altres dones en el seu camí d’autoconeixement, compartint eines i recursos per a que puguin canalitzar i atendre les seves emocions i necessitats i traspassin les seves pors. Un espai on la dona pugui obrir el seu cor al món i connecti amb el seu úter palpitant i ple de vida.