fbpx

Acupressió Tailandesa

Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa. Cefalees, mal mandibular, mal interescapular, dolors de cervicals i coll, dolors d’espatlla, sensació de braç feble o pesat, mà adormida, dolors des de l’espatlla fins a la nina, colze de tennista, esquinços de dits, dolors d’esquena baixa, mitja i alta, dolors de maluc, cames pesades i febles, rigidesa, dolors en engonal … són alguns dels símptomes a tractar.

 

De forma similar als punts d’acupressió que s’utilitzen a la Medicina Tradicional Xinesa, l’acupressura tailandesa es basa en punts que es troben al llarg de les línies d’energia, anomenades línies Sen.  Les teories tailandeses només utilitzen quatre elements (terra, aigua, vent i foc), a diferència dels cinc de TCM. Els trastorns es produeixen quan l’energia al llarg d’aquestes línies i punts es desequilibra, s’atura o es deficita.

 

Després de diagnosticar el problema, es pressionen una sèrie de punts a la zona que envolta l’obstrucció. El patró i els punts s’escullen en funció del diagnòstic i del tractament previst. Amb l’estimulació d’aquests punts, es recomana l’energia a harmonitzar-se, normalment esborrant els blocs, completant la deficiència i reequilibrant el pacient.

 

Les sessions son de 45 minuts.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.