fbpx

Massatge

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang és un massatge que es realitza dels òrgans interns que es troben a la zona abdominal. Aquesta zona presenta la particularitat de regir el centre de les funcions vitals del cos i on s’aposenten en gran mida les emocions com la por, la ira, l’ansietat, la depressió i la tristor. Quan aquest òrgans es troben obstruïts poden afectar altres sistemes corporals i generar tensions musculars en la zona que poden arribar a produir dolors a la zona lumbar, toràxica o pèlvica.

 

El massatge constitueix una cura que permet eliminar toxines, enfortir i desintoxicar el sistema intern, així com emocions obstruïdes i és especialment útil per aliviar obstruccions intestinals, dolors menstruals, mala circulació, dolors d’esquena, dolors de cap i altres.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.