fbpx

Massatge Tailandés

4 elements

Els Massatges Tailandès 4 elements, són quatre massatges específics segons el elements aire, foc, aigua i terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 

Aire

L’element Aire representa el sistema nerviós, el cervell i la pell. Recull aspectes i conceptes com ara el coneixement, el pensament, la creativitat i els sentits, i és l’encarregat de la comunicació amb el món exterior estant relacionat també amb l’aspecte espiritual de l’ésser humà.

 

És un element en continu moviment, canviant i envoltant, sense forma definida que s’adapta a l’entorn on està inclòs i a nivell físic és situa des dels omòplats fins al capdamunt a la part superior de l’crani, abastant espatlles i cap.

 

— Jo Penso —

El massatge es realitza amb una combinació de moviments ràpids i subtils per tot el cos, centrant especialment a la zona superior amb la finalitat de propiciar un estat de relaxació profund i proper a la meditació.

Foc

L’element Foc representa el sistema muscular i l’acció / interacció amb l’altre i l’entorn, aportant l’energia necessària al cos. Es situa a la regió que s’estén des de l’extrem inferior de l’estèrnum fins als omòplats, incloent les mans i els braços.

 

Representa les decisions ràpides i impulsives de la mateixa manera que la capacitat de donar-se únicament pel plaer de donar, la capacitat d’estimar incondicionalment. És un element calent de moviment ascendent. Conté la força i la capacitat d’expressar lo propi, el poder personal de l’individu.

 

– Jo Faig –

Un massatge enèrgic en el qual es combina el treball muscular a tot el cos mitjançant pressions i estiraments, i l’obertura de pit mitjançant torsions i treball muscular profund en els braços, omòplats i esquena superior. Especialment indicat per desbloquejar emocions relacionades amb el lliurament.

Aigua

L’element Aigua l’ubiquem a l’abdomen, on està gran part dels òrgans tous: ronyons, pàncrees, intestins, estómac, melsa, fetge, vesícula biliar i la part superior de la bufeta. Aquesta zona,relacionada amb el sistema digestiu s’associa amb el món emocional de la persona.

 

Com a element, és l’encarregat de netejar  i té a veure amb les emocions que ens impacten des de els fets externs. Pot ser tant clar i cristal·lí com misteriós i profund. Amb un moviment descendent, aquest representa tots els líquids i fluids corporals.

 

– Jo Sento –

El massatge es realitza a tot el cos circularment i de fora cap a dins realitzant-se un treball profund a nivell d’abdomen i esquena inferior així com a nivell emocional. Físicament està indicat en dolors de lumbars, esquena inferior, restrenyiment, gasos … i per a estats de tensió o constricció emocional.

Terra

L’element Terra està representat pel sistema ossi, i és de moviment lent i pesat. El situem a la part inferior del cos, des de la zona dels malucs fins als peus. Amb gran capacitat per absorbir i rebre, es relaciona amb la capacitat d’arrelament, és a dir com ens posicionem davant el món,  la vida, i aspectes com la sensualitat, la sexualitat, la fertilitat, i la supervivència.

 

És una energia lenta i autosuficient, fent referència a tot allò que té a veure amb el nostre suport, protecció i necessitats bàsiques. És també el lloc on hi ha la força humana primordial, l’instint de creació de vida i les cicatrius més profundes.

 

– Jo Necessito –

Massatge lent, pesat i profund en tot el cos, propiciant la presa a terra, la consciència corporal i la connexió amb un mateix, part de la sessió es dedica a tractar la zona pèlvica i totes les seves tensions associades.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.