fbpx

Massatge amb peus

Especialment indicat per a persones que necessiten intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat. El Massatge Tailandès amb els Peus es realitza amb un ritme pausat i lent que propicia la relaxació profunda i descàrrega d’estrès sent el massatge també un treball de sensibilitat que pot despertar sensacions profundament arrelades. Es adequat per persones corpulentes amb  pes i masa muscular igual o superior a la del terapeuta que realitza el massatge utilitzant les plantes i talons dels peus per incidir sobre el cos amb una pressió adequada segons cada cos.

 

El massatge es realitza de tot el cos amb els peus i te una durada de 90 minuts.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.