fbpx

Massatge Tailandés

per Embarassades

El Massatge Tailandès per a Embarassades combina un massatge descontracturant, que ajuda a descarregar la tensió en cames, braços, esquena, espatlles i coll; massatge circulatori, que afavoreix l’eliminació de líquids i alleuja la inflamació, treballant especialment en peus i cames; i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 

El massatge està especialment recomanat, a partir de l’tercer mes de gestació, per a tractar problemes de son, retenció de líquids, dolors a la zona lumbar i a la zona alta de l’esquena.

 

També és aconsellable per regular els estats emocionals, reduir l’estrès i treballar la consciència corporal i el relax necessari per al moment de el part.

 

Una sessió de Massatge Tailandès per a Embarassades propicia una connexió profunda entre la mare i l’ésser que està per néixer, afavorint el vincle entre els dos de forma harmònica i respectuosa i proporcionant un espai de temps d’assossec, calma profunda i cura beneficiós tant per a la mare com per al nadó.

 

La freqüència ideal per rebre el massatge és d’una vegada per setmana, o almenys cada 15 dies.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.