fbpx

Massatge Tailandés

contact-thai

Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d’afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 

En el transcurs del massatge, et predisposo a permetre’t rebre i lliurar-te al moment present, obrint els canals energètics bloquejats segons l’estructura caractereológica i practicant un estil de massatge des de la lentitud, la consciència i l’absoluta presència. Cada pressió i estirament són efectuats amb la màxima atenció i detall, focalitzant en la intenció de transmetre un contacte afectuós que et convidi a lliurar-te en confiança a l’obertura de l’ànima i de el cor. L’objectiu és despertar a l’infant amagat i ferit que hi ha en cada un de nosaltres, proporcionant-li l’afecte necessari per curar velles mancances i anar despertant en l’adult l’actitud amorosa que ens sol·licita la vida.

 

Una sessió et proporcionarà una visió diferent del significat de contacte ,estovant i modelant qualsevol símptoma de rigidesa i t’obre la porta a viure la vida amb més tendresa i a entaular relacions més amoroses i respectuoses.

 

Un tractamentcontinuat modificarà aspectes de la teva personalitat com són la capacitat d’obertura i lliurament a l’experiència, la permissivitat amb tu i amb els altres, l’acceptació, compassió i amabilitat donant-te espai a un major grau de calidesa i bondat, la relació amb el plaer, el gaudir i el goig, aproximant-te a la tendresa, a la sensibilitat i al joc mentre t’allunya de la preocupació neuròtica i la constricció. També, a l’exercitar la fiabilitat, et procurarà més confiança en tu mateix i en els altres baixant els nivells de control, perfeccionisme i impaciència.

 

Cada sessió és executada  perquè puguis aprendre a deixar-te estar al rebre sense necessitat de fer ni accionar res, la qual cosa et procurarà una immensa sensació d’assossec i descans corporal i emocional, mentre rebs un massatge complert treballant totes les zones del cos.

 

Les sessions  tenen una durada de dues hores.

 • Estil Contact-Thai

  Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès més enllà de les tècniques amb la total convicció que quan més veritable i embolicat d'afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 • Thai 4 Elements

  Aire, Foc, Aigua i Terra. Un massatge per a cada element energètic amb unes característiques i objectius específics.

 • Thai Embarassades

  Combina massatge descontracturant, que ajuda a descarregar tensions, massatge circulatori, que afavoreix l'eliminació de líquids i massatge relaxant, proporcionant una profunda relaxació física i mental.

 • Acupressió Tailandesa

  Massatge dirigit a tractar símptomes i dolors de zones específiques mitjançant la acupressió tailandesa.

 • Massatge amb peus

  Especialment indicat per a persones que busquen intensitat en la pressió i un treball muscular en profunditat.

 • Chi Nei Tsang

  El massatge abdominal, que a vegades es pot denominar massatge d'estómac o Chi Nei Tsang és un tractament suau i no invasiu que pot tenir efectes relaxants i curatius per a algunes persones.