fbpx

Utilitzem el grup com a eina per experimentar que vivim la vida en relació constant i explorar les pròpies dificultats relacionals.

 

La Teràpia en Grup, permet aprendre de les experiències dels altres membres del grup, eixamplant la pròpia consciència i la visió particular que es té del món.

 

Mitjançant dinàmiques que poden ser grupals, en triades o en parelles, facilita la interacció entre els membres del grup per que aquests puguin experimentar des de l’observació pròpia quins son els mecanismes utilitzats en la relació.

 

En la Teràpia en Grup podràs experimentar el sentiment de pertinença al grup, tenint un espai de seguretat i confiança on poder expressar lo més genuí de tu mateix. Tanmateix, t’ajuda a millorar l’aspecte relacional i a prendre consciència i millorar les dificultats que es presenten en el dia a dia relacionades amb el contacte amb l’altre.

initial image

La Teràpia en Grup, permet també assajar altres maneres de fer, de relacionar-te, primer en un entorn segur, el propi grup terapèutic, per desprès potdràs dur-lo a terme en la quotidianitat.

 

Reconeixent-te en l’altre, en la dificultat o en l’alegria dels avenços, compartint lo propi, deixaràs enrere el sentiment de solitud, sent l’experiència quelcom que deixa de ser únic per passar a ser compartit.

 

Potser t’interessi aquest grup si… evites o et produeix ansietat el participar en situacions socials, tens malestar significatiu com resultat de situacions laborals o d’amistat conflictives, tens pensaments negatius cap a tu i una tendència a aïllar-te, o dificultats en desenvolupar relacions més estretes e íntimes… entre altres.

 

Son necessaris entre cinc i deu membres per poder obrir un grup terapèutic, les sessions poden ser mensuals o quinzenals amb una durada d’entre hora i mitja o tres hores, segons es pacti inicialment.

 

Si tens interès en aquesta modalitat de teràpia, contacta amb nossaltres i et facilitarem tota la informació i propers inicis de grup.

Dificultats relacionals en l’àmbit Familiar i de parella, Dificultats relacionals en l’àmbit Laboral i Social ✷ GESTIÓ de la Ràbia  ✷ Autoestima  Gestió de límits  ✷ Autoconeixement i Creixement Personal Falta de confiança en mi mateix ✷ TIMIDESA ✷ GESTIÓ DE LES EMOCIONS ✷ Aïllament ✷ Sentiment de Solitut

Parella

La teràpia de parella consisteix en un procés d’ajuda a una parella amb dificultats en la seva relació.

Art i Teràpia

L’Art i la Teràpia com a mitjà d’expressió artística i creativitat posada al servei del auto-descobriment i treball personal.

Diari Creatiu

Utilitza el recurs del DIARI per expressar sentiments, pensaments i trobar un significat més profund a la teva vida.

Individual

Realitzant un procés terapèutic, adquireixo mes capacitat de contacte amb mi i aprenc a reconèixer les meves necessitats.

Homes

Un espai obert de recolzament on compartir i constrastar tot allò que ens passa amb el fet de ser homes.