fbpx

En cada parella es troben dos sistemes familiars, dos maneres diferenciades d’entendre i veure la vida. Amb aquest procés de creixement personal i de parella, plantejo una revisió conjunta del tipus de comunicació existent en la parella, de cadascun dels sistemes i models familiars veient quines trobades i desacords hi han, i realitzant una nova mirada i revisió del projecte comú de parella.

 

La Teràpia de Parella, pretén en primer terme facilitar-me la relació i la resolució dels conflictes existents en el nucli de la parella, utilitzant el coneixement o treball personal com a eina vehicular per posar consciència a com i des d’on em relaciono amb l’altre.

initial image

Apropiar-te, fer-te responsable de lo propi, adonant-te del que sents, penses i fas per continuar perpetuant el joc i poder d’aquesta manera començar a fomentar un canvi real en la relació. Aprèn a connectar i expressar les pròpies necessitats i desitjos tot empatitzant amb les necessitats i desitjos del altre.

 

No hi ha una estimació concreta de durada del procés terapèutic, al inici es pacten un nombre determinat de sessions i objectius a assolir que s’aniran revisant tal i com s’avanci en el procés. Depenent dels motius de consulta i del treball que es vulgui desenvolupar les sessions variaran en quantitat i freqüència. Les sessions tenen una duració de seixanta minuts.

Problemes de comunicació ✷ Crisis Puntuals ✷ SEXUALITAT  Poca Afectivitat   ✷ DISCREPÀNCIES, Indecisions en el projecte comú ✷ SEPARACIÓ ✷ CONFLICTES amb la CRIANÇA DELS FILLS ✷ Discussions diàries ✷ Infidelitat  ✷ Autoconeixement i Creixement Personal paternitat i maternitatRelacions Familiars 

Individual

Realitzant un procés terapèutic, adquireixo mes capacitat de contacte amb mi i aprenc a reconèixer les meves necessitats.

Art i Teràpia

L’Art i la Teràpia com a mitjà d’expressió artística i creativitat posada al servei del auto-descobriment i treball personal.

Diari Creatiu

Utilitza el recurs del DIARI per expressar sentiments, pensaments i trobar un significat més profund a la teva vida.

Gestalt Grupal

Utilitzem el grup com a eina per experimentar que vivim la vida en relació constant i explorar les pròpies dificultats.

Homes

Un espai obert de recolzament on compartir i constrastar tot allò que ens passa amb el fet de ser homes.