fbpx
 

 ¡Regala Salut!

 Si desitges fer un regal per un aniversari, per les festes de Nadal o Reis, o en qualsevol moment especial, amb ‘Regala Salut de Retrobar-te, facilitem els nostres Xecs Regal personalitzats. Regala Salut és una manera original de mostrar als teus quant t’importen, un regal que no passarà desapercebut.      

 els nostres Xecs Regal …     

Massatge Tailandès

El Massatge Tailandès, també anomenat Nuad Thai, és un massatge integral que és realitza amb tècniques d’acupressió i estiraments al voltant de tot el cos. És un massatge complert que és realitza amb roba i sense utilitzar olis.  Adaptem el massatge a la persona, així dons, podem realitzar un massatge més enèrgic, amb estiraments i traccions corporals, per fomentar la elasticitat i vigorositat o un massatge més suau amb pressions palmars i moviments lents per fomentar la quietud i relaxació.  Sigui per tractar una dolència concreta o per aconseguir un estat de salut i benestar més general, regalant un Massatge Tailandès li proposes al teu ser estimat, una parada, un instant d’estar amb si mateix, un reconèixer-se en cós i ànima.

 

La durada del massatge varia segons l’objectiu desitjat, sent a més temps un tractament que incita a la persona a anar cap a un estat de relaxació molt més profund.

 

Si vols més informació pots accedir a la nostra web dedicada al Massatge Tailandès on trobaràs totes les opcions de massatges i preus.

 

A més, tens la opció de sorprendre amb la exclusivitat de que el massatge es realitzi a casa vostra.

Ioga Integral

Regalar Ioga és Regalar Salut. El Ioga Integral és la fusió dels iogues essencials i entén l’ésser humà com un tot unificat; cos, ment, emoció i ànima. És per això què, amb les sessions de Ioga Integral, és a través de la pressa de consciència del cos com és facilita l’expressió de l’emoció i l’alliberament de la ment.

 

Una sessió de Ioga Integral integra aquests tres aspectes fonamentals amb un treball orientat a la mobilització del cos mitjançant la pràctica de postures o àsanes, practicant respiracions i relaxacions dirigides quan ens centrem en el cos emocional i meditacions i visualitzacions quan treballem els aspectes relacionats amb el cos mental. Tot plegat per fomentar un estat de benestar profund i l’aprenentatge de tècniques senzilles per fer-nos la vida una mica més fàcil.

 

L’objectiu de cada sessió es millorar la teva salut per a que experimentis un estat d’equilibri i perfecta harmonia entre cos i ment agafant les regnes de la teva pròpia vida, atorgant llibertat i flexibilitat per afrontar els teus reptes en qualsevol moment i lloc.

 

Les sessions son d’hora i mitja, realitzant-se en grup o bé en sessions individuals al nostre centre.

 

Els Xec Regal de Ioga Integral son adaptables segons necessitats e interessos. Així dons, disposem des d’un Xec Regal per una sessió de Ioga Integral individualitzada fins a un bo anual, passant per diferents opcions com per exemple, un bo de cinc o deu sessions.

 Ioga Terapèutic

Regalant Ioga Terapèutic regales una pràctica adaptable i accessible a les necessitats i capacitats de la persona que el rebrà. Orientat a equilibrar i harmonitzar la salut en tots els nivells, és recomanable a tota persona, practicant o no de Ioga, amb algun tipus de lesió, molèstia o limitació física com, per citar alguns, rigidesa muscular o falta de flexibilitat corporal general, malalties d’esquena, fatiga, migranyes, lesions i/o molèsties en les articulacions, sobre pes, colon irritable, úlceres, així com processos de depressió, ansietat, estres o dificultats per conciliar el son.

 

És molt recomanable com a pràctica complementaria a un procés terapèutic doncs el treball corporal ajuda a obrir la musculatura i desbloquejar emocions.

 

Amb les sessions de Ioga Terapèutic, proporcionem a la persona diferents tècniques i exercicis per aprendre i practicar amb el nostre assessorament i ajut i dirigides a millorar, tonificar, descongestionar i estimular zones concretes del cos, calmar el sistema nerviós, desenvolupar el poder de l’auto-observació i comprendre la natura de les pròpies dolències i estats emocionals.

 

Els Xecs Regal estan disponibles des d’un bo de 6 sessions individualitzades en el nostre centre.

Art i Teràpia o Diari Creatiu

Regalant sessions d’Art i Teràpia o Diari Creatiu, ofereixes un espai singular per explorar la relació entre la creativitat i la pròpia història, permetent que la persona s’obri al creixement personal mitjançant l’auto coneixement d’una manera lúdica i activa. Un regal ideal per persones que es trobin en un moment de la vida amb certa dificultat, estats anímics baixos o amb la necessitat de fer una parada reflexiva davant la impetuositat de la vida. Un regal, que esdevé únic i especial per cada persona i que es construeix a mida en cada sessió a realitzar.

 

La durada de cada sessió es d’hora i mitja, sent possible ajustar la quantitat e intervals de les sessions.

 

Les opcions van des d’un bo mensual de cinc sessions fins a un bo anual d’una o dues sessions mensuals.

Reiki

Reiki és un sistema natural de sanació que utilitza l’energia universal per augmentar el benestar. És un terme japonès format per dues paraules REI, energia universal i KI, energia vital.

 

El mètode Reiki es basa en un sistema hinduista de centres energètics repartits pel nostre organisme i anomenats Chakras. Aquests centres reflecteixen el nostre estat de salut i el mal funcionament o bloqueig energètic d’un o diversos Chakras provoca o agreuja l’estat de salut donant lloc a malalties i trastorns.

 

L’objectiu de les sessions de Reiki és tornar a harmonitzar els plans físic, emocional, mental i espiritual; restablint i alleujant els dolors i incomoditats que el cos experimenta en determinats moments de la vida.

 

Regalant REIKI, regales que l’ésser estimat gaudeixi d’un moment de pau i silenci, en un espai on ser mimat i cuidat.

 

Els Xec Regal son de sessions d’una hora o bons amb la quantitat de sessions desitjades.

Recessos i Cursos

I si cerques quelcom més especial, que pugueu gaudir plegats, fes-li un cop d’ull al nostre espai de Recessos i Cursos. Actualment oferim un Recés per Parelles, un Recés de Sexualitat i Parella, i un Curs de Preparació pel Naixement del Nadó

 

No dubtis en contactar amb nosaltres per qualsevol consulta o aclarir dubtes. T’atendrem amb gust. 

Un regal que no deixarà indiferent !!

Contacta amb nosaltres per informar-te d’opcions i preus.