fbpx
 

Reiki

Ansietat, estrès, cansament, malalties de tiroides, colitis, colon irritable, problemes i molèsties d’esquena, molèsties cervicals i lumbars, tensió ocular, dificultats per agafar el son, exigència amb les persones del nostre entorn, intoleràncies alimentàries, migranyes, dolors menstruals, dificultats per quedar-se embarassada,… són alguns dels REPTES MÈS COMUNS que actualment afrontem.

 

És també el TEU ?

Què és el Reiki?

Reiki és un terme japonès format per dues paraules “REI”, energia universal, i “KI”, energia vital. Reiki és la energia de l’Amor Universal. El Reiki és una tècnica sagrada de sanació que permet despertar l’auto-sanació sentint una sensació de plenitud que genera salut física i benestar general.

 

El mètode Reiki es basa en un sistema hinduista de centres energètics repartits pel nostre organisme anomenats Chakres.  Els Chakres són centres giratoris d’energia que reben, regulen i distribueixen el prana, o energia vital, posicionats verticalment des de la base de la columna vertebral fins al capdamunt. Cada Chakra representa un aprenentatge de vida. Els 7 Chakres estan relacionats i connectats amb el Sistema Endocrí, compost per un nombre de glàndules responsables de la producció de substàncies químiques naturals anomenades Hormones. Això permet interrelacionar el cos físic, energètic, mental i emocional i regular la nostra vitalitat. Vitalitat que es manifesta en la nostra capacitat d’adaptació davant les situacions canviants del nostre entorn. Per tant, si els nostres Chakres estan en equilibri és senyal de bona salut; per contra, si estan bloquejats o en desequilibri poden aparèixer problemes emocionals, físics o mentals.

 

L’objectiu de les sessions de Reiki és tornar a harmonitzar els plans físic, emocional, mental i espiritual; restablint i alleujant els dolors i incomoditats que el cos experimenta en determinats moments de la nostra vida.

 

Complementem les sessions i el treball de Reiki mitjançant l’ús de minerals pels seus poders curatius, observant majors resultats en menys temps. Les pedres de sanació emeten una vibració contínua i equilibrada que incideixen directament en l’aura de manera que reforcen el treball que realitza l’energia Reiki.
Els vidres de sanació són les joies que ens ofrena la Mare Terra perque millorem i equilibrem la nostra vibració a nivell de cos, ment i ànima.

 

En les sessions PER A DONES enfoquem també el treball en aquells Chakres que engloben els 11 centres lunars i els 2 arcs de llum que regeixen a la dona i que reben la influencia energètica de la Lluna influint en la seva vitalitat i benestar. Sessions que també s’hi donen suport amb l’ús de pedres de sanació enfocats al cos i l’energia femenina, ajudant a la dona a transitar els diferents processos vitals.

 

Les dones, com les pedres de sanació, som el pont que uneix el Cel i la Terra.

Reiki durant l'embaràs

Rebre Reiki durant l’embaràs és beneficiós tant per a la mare com per al nadó.
L’energia Reiki augmenta la vibració energètica de la mare, generant una descàrrega bioquímica saludable d’endorfines i dopamines, hormones de la felicitat, proporcionant a la mare un estat de relaxació i benestar general. Un moment de pau i silenci, un espai per MIMAR-SE i CUIDAR-SE.

 

ÉS un MASSATGE ENERGÈTIC PROFUND que estabilitza, equilibra i harmonitza a nivell físic, emocional, mental i espiritual incidint positivament en el nadó. Complementem les sessions i el treball de Reiki mitjançant l’ús de vidres, minerals, per els seus poders curatius observant majors resultats en menys temps. Els vidres emeten una vibració contínua i equilibrada que incideixen directament en l’aura de manera que reforcen el treball que realitza l’energia Reiki, harmonitzant l’energia entre mare i nadó. Els vidres de sanació són les joies que ens ofrena la Mare Terra perquè millorem i equilibrem la nostra vibració a nivell de cos, ment i ànima. Les dones, com les pedres de sanació, som el pont que uneix el Cel i la Terra.

 

Durant l’embaràs la dona experimenta una dolça i amorosa revolució hormonal generant importants canvis:

 

No hi ha menstruació; augmenta el flux vaginal; major sensibilitat en els pits; apareixen dolors o molèsties a la zona de la pelvis; es rebutgen alguns aliments; vòmits; es donen importants canvis d’humor; augmenta el cansament i la necessitat de dormir més …

 

Les sessions de Reiki permeten disminuir les malalties i malestars que experimenta la mare doncs s’harmonitza i s’equilibra de manera integral el seu cos, la seva ment i les seves emocions. Regula els nivells d’ansietat i li proporciona més seguretat i confiança en si mateixa envoltant d’energia positiva tant a ella com al nadó.

 

Una mare que es troba més descansada i saludable aporta al seu nadó una energia positiva que els acompanyarà durant tot l’embaràs facilitant el treball de part i la posterior vivència del postpart.

Terapeutes:

Miriam Piñero.

Mestre de Ioga, Doula i Terapeuta Reiki.

Si desitgeu  més informació o concertar una visita cal que truqueu a: 

 

690 996 702‬ (Miriam)

 

o envieu un correu electrònic a:

 

hola@retrobarte.com