fbpx

una voliaina de mi…

Els records de la infantesa em porten a la ciutat de Barcelona. Ciutat que em va veure néixer descobrint tot un mon d’experiències des de la llibertat del joc als carrers del barri i a la Plaça de les Glòries. Mostrava les inquietuds de l’ànima per experimentar per mi mateix i una passió desenfrenada per descobrir com funcionaven els aparells elèctrics mentre m’endinsava també en les profunditats de la lectura i la música que a la joventut van agafar forma en estudis d’electrònica industrial, estudis de solfeig i piano i més endavant experimentar amb l’escriptura creativa. L’apropament a l’esperit de l’escola Jesuïta em va aportar els fonaments inicials a una visió més profunda del misteri de la vida que he anat desenvolupant al llarg del temps amb aproximacions al Budisme, la meditació i el Ioga Esseni com a experiències que han influenciat i modelat el meu ser, entre altres.

 

En la joventut, fruït d’una proposta fortuïta m’endinso durant una llarga temporada en el mon de la dansa obrint pas a una llibertat interna d’expressió anímica i comunicació no verbal, mentre em refermo laboralment dins les noves tecnologies que em portarà a crear i fer créixer durant deu anys una empresa del sector fins decidir donar el pas a la meva dedicació actual.

 

La paternitat, cobra sentit com a experiència de vida amb la creació d’un grup d’homes i pares mantingut durant quatre anys amb el qual experimento la profunditat de les paraules ‘ser home’ i ‘ser pare’ aprenent, més enllà dels estereotips, a re-descobrir la importància del vincle entre homes integrant tant l’aspecte masculí com el femení del qual tots i totes formem part, i la cura i acompanyament del vincle emocional amb els fills en continua transformació i aprenentatge.

 

 

Format en Teràpia Gestalt per Natatxa Molina i Ramon Ballester a l’Escola Gestalt de Girona. Format en Treball Corporal Integratiu per Luís Carbajal a l’Escola Gestalt de Girona. Post-grau en clínica Gestàltica a l’Escola Gestalt de Girona i en procés dins del programa de psicoteràpia integrativa SAT de la Fundació Claudio Naranjo.

 

De jove, vaig estar durant anys involucrat en diferents treballs d’expressió corporal amb Cristina Pérez (Dansa Butoh), Olga Tragant (Dansa Contemporània), Sonia Gòmez (Dansa Release i Contact) i Mònica Extremiana amb els seus paisatges humans. També vaig formar part dels Tallers d’Escriptura Creativa que realitzava Mònica Cano a Barcelona. Tot plegat, ho he anat incorporant com a eines d’acompanyament en els procesos de creixement personal.

 

He realitzat diversos retirs de creixement personal i consciència amb Albert Rams, Paco Peñarrubia i Soma (Escola de Ioga Esseni Witryh de Navarra) i rebut acompanyament d’Ernest Rosell, Arterapeuta de l’Escola d’Arteràpia del Mediterrani i actualment en procés amb Natatxa Molina, Directora de l’Escola Gestalt de Girona.

Format en Massatge ThaiMassatge Tailandès amb peus i Massatge Tailandés per embarassades pera l’Escola Shivatai de Barcelona i acupressió tailandesa; fruït d’una recerca personal d’incorporació del cós dins de les sessions terapèutiques i en Teràpia de Parella Model Integrador per Asunta de Hormaechea.