fbpx
 

Procés Individual

descobriment i aprenentatge personal

Sessions Individuals

initial image

La Teràpia Gestalt Individual és un procés de descobriment i aprenentatge personal. El terapeuta, m’acompanya a explorar els processos i dinàmiques que utilitzo habitualment de manera inconscient per posar-hi consciència, amb la finalitat d’anar rescatant els meus recursos propis que em permetran afrontar més efectivament els successos que em generen conflicte, siguin aquestos interns o externs.

Puc iniciar un procés terapèutic per diverses i variades raons, per estar en una situació que em genera malestar, per que em vull conèixer o descobrir millor qui sóc, per que tinc necessitat de trobar cert equilibri i/o benestar personal.

 

Realitzant un procés terapèutic, adquireixo mes capacitat de contacte amb mi mateix/a i aprenc a reconèixer les meves necessitats. Tan mateix, és necessari que m’involucri, que em responsabilitzi i comprometi amb el propi procés, des d’on aprendré a recolzar-me, a baixar ansietats, pors, nerviosisme, a comunicar-me i expressar-me i a ser congruent entre el que sento, penso i faig. Aprendre a reconèixer quins sons els mecanismes que no em fan bé és fonamental.

No hi ha una estimació concreta de durada del procés terapèutic, al inici es pacten un nombre determinat de sessions i objectius a assolir que s’aniran revisant tal i com s’avanci en el procés. Depenent dels motius de consulta i del treball que es vulgui desenvolupar les sessions variaran en quantitat i freqüència. Les sessions tenen una duració estimada de cinquanta minuts que poden o no allargar-se.

Crisis vitals ✷ Ansietat GESTIÓ de la Ràbia DepressióAutoestimaESTRÉS ✷ Nerviosisme ✷ Gestió de límitsAngoixa ✷ Pànic ✷ Obsessions FòbiesAutoconeixement i Creixement Personal paternitat i maternitatRelacions Familiars ✷ relacions de parellaRelacions Laborals

Parella

La teràpia de parella consisteix en un procés d’ajuda a una parella amb dificultats en la seva relació.

Art i Teràpia

L’Art i la Teràpia com a mitjà d’expressió artística i creativitat posada al servei del auto-descobriment i treball personal.

Diari Creatiu

Utilitza el recurs del DIARI per expressar sentiments, pensaments i trobar un significat més profund a la teva vida.

Gestalt Grupal

Utilitzem el grup com a eina per experimentar que vivim la vida en relació constant i explorar les pròpies dificultats.

Entre Homes

Un espai obert de recolzament on compartir i constrastar tot allò que ens passa amb el fet de ser homes.

Primera visita gratuïta i sense compromís.