fbpx

Thai Experience

Un altre manera d’entendre el massatge

descobreix noves sensacions a través del CONTACT-THAI

THAI EXPERIENCE és un temps d’assossec, de descans corporal i emocional.

 

Amb el Contact-Thai, desenvolupo un estil i mètode de realitzar el Massatge Tailandès, més enllà de les tècniques, amb la total convicció que com més veritable i embolicat d’afecte és el contacte, més sanador i gratificant és per al receptor.

 

Et predisposo a permetre’t rebre i entregar-te al moment present, obrint els canals energètics bloquejats i practicant un estil de massatge des de la lentitud, la consciència i l’absoluta presència. Cada pressió i estirament serà efectuat amb la màxima atenció i detall, focalitzant en la intenció de transmetre un contacte afectuós que et convidi a lliurar-te en confiança a l’obertura de l’ànima i del cor.

 

Aquesta experiència et proporcionarà una visió diferent del significat de contacte, estovant i modelant qualsevol símptoma de rigidesa i obrint-te la porta a viure la vida amb més tendresa i a entaular relacions més amoroses i respectuoses.

Thai-Experience Retrobarte Massatge Tailandés Contact Thai

Què és Thai Experience?

THAI EXPERIENCE és una proposta disenyada per generar un profund estat de benestar a la persona que la rebi. L’objectiu és que experimentis un estat que va més enllà d’un massatge corporal i que aprenguis com gestionar moments d’agitació tornant a connectar amb les sensacions que experimentaràs. Aquesta experiència és un viatge per l’ànima.

On es realitza?

La proposta es realitza a la nostra cabana de fusta situada en el llindar del bosc dins de la finca on vivim. Un espai envoltat de natura que convida al descans i a la introspecció.

A més, hi ha opció de passar la nit a la cabana allargant l’experiència de descans el temps que vulguis, sol@ o en parella.

Programa

Arribada i Recepció 15'

Meditació 30'

Cerimònia Inicial 15'

Massatge Tailandès 150'

Infusió 15'

Passeig sensitiu pel bosc 30'

Tancament i Comiat 15'

com a regal...

Sens dubte, un regal per a tu o per als teus éssers estimats. Un regal per als sentits i per a l’ànima.

com a cura...

Estimar-te és tenir cura de tu. Dona’t aquest temps de rebre, sense necesitat de donar.

com a experiència...

Una experiència diferent que no et deixarà indiferent.

dóna't un respir

...que oxigeni l'ànima.